Rovinjsko selo/Istra

890 tisočakov

Popolnoma prenovljena kamnita vila z vrtom in ogromnim bazenom je lahko vaša že za 890 tisočakov. Na 300 kvadratnih metrov veliki površini boste uživali veliko zasebnosti, v vili pa so štiri spalnice in garaža za dva avtomobila.

Otok Krk

krk
Arhiv Svet24
Krk

400 tisočakov

Vila v gradnji na otoku Krk je lahko vaša za 400 tisočakov. Na 173 kvadratnih metrih boste našli tri spalnice, pred vilo pa se šopiri še bazen, če se vam ne bo dalo do morja.

Murter

murter
Arhiv Svet24
Hrvaška obala

195 tisočakov

Hiša na otoku Murter v velikosti 100 kvadratnih metrov je na voljo za 195 tisočakov. Nepremičnina je podkletena, v nadstropju pa ima kar tri spalnice. Če boste dopustovali zunaj sezone, je v dnevni sobi na voljo tudi kamin na drva.

Pag

pag apartma
Arhiv Svet24
Pag

125 tisočakov

Za duplex apartma, torej takšnega, kjer sta nadstropji povezani s stopnicami, na otoku Pag boste odšteli 125 tisočakov. Za ta denar boste dobili podvojeno kuhinjo, spalnico, kopalnico in dnevni prostor. Do plaže pa se boste sprehodili zgolj 60 metrov.

Nerezine/Lošinj

nerezine
Arhiv Svet24
Nerezine/Lošinj

50 tisočakov

Kdor je rad med Slovenci tudi na hrvaški obali, ne sme spregledati ponudbe za apartma v naselju Bučanje na otoku Lošinj. Za 42 kvadratnih metrov velik apartma pa boste morali Počitniški skupnosti Krško na leto odšteti še 1000 evrov za stroške vzdrževanja.

Pag

pag
Arhiv Svet24
Pag

37 tisoč evrov

Za mobilno hiško na Pagu boste morali malce globlje seči v žep – 34 kvadratnih metrov površine boste dobili za 37 tisočakov. Zadeva pa je že popolnoma opremljena in vključuje tudi kabelsko televizijo.

Dramalj/Kvarner

35 tisočakov

Za apartma, velik 17 kvadratnih metrov, v Dramalju boste odšteli 35 tisočakov. Večere si boste sicer delili s sosedi, a mu gre v plus šteti, da je od morja oddaljen zgolj 400 metrov.

Klenovica/Kvarner

klenovica
Arhiv Svet24
Klenovica/Kvarner

22 tisoč evrov

Vse bolj popularne mobilne hiške je mogoče dobiti praktično za drobiž. Postavljena hiška v Kvarnerju, velika 34 kvadratnih metrov, z vsemi priključki, s klimatsko napravo in še 120 kvadratnih metrov parcele vas ne bo stala več kot 22 tisočakov. V njej sta družinska postelja in pograd, udobno se torej lahko namestijo štiri osebe.