Kot smo pisali, je v soboto okoli 21. ure vinjen voznik (v krvi je imel 1,06 promila alkohola) izgubil nadzor nad vozilom in zletel s ceste. Ob tem je trčil v 21-letno peško, ki je bila s soprogom in štiriletnim sinom na večernem sprehodu. Voznik avtomobila Opel Vectra je žensko prikleščil ob betonsko ograjo, ona pa je v zadnjem trenutku od sebe odrinila voziček in otroku rešila življenje. Voznik je po tragediji pobegnil s kraja nesreče, vendar ga je policija kmalu našla.

"Bilo je strašno. Pripeljal je z visoko hitrostjo. Ko jo je povozil, je končal na polju. Kri je bila povsod. Ženska je imela v vozičku otroka, ki ga je rešila v zadnjem trenutku. Otrok bi umrl, če tega ne bi storila. Voznik je peško z vzvratno vožnjo potem še enkrat povozil in nato pobegnil," je za 24sata povedal očividec Miro Kalajanoš. Nekateri občani pa so prepričani, da je voznik žensko drugič povozil namerno. 

21-letnici so morali amputirati desno nogo takoj po nesreči, sedaj pa je izgubila tudi drugo. Trenutno je, kot poroča 24 sata, na Oddelku za intenzivno nego v bolnišnici v Čakovcu.