Ameriškega predsednika Donalda Trumpa je v ponedeljek sprejela kraljica Elizabeta II., med sprejemom pa je Trump znova kršil protokol in jo potrepljal po hrbtu. Kraljico je spoznala tudi Melania ter preostanek Trumpove delegacije, med njimi tudi predsednikova hči Ivanka Trump in njen mož Jared Kushner.

Ivanka Trump
Profimedia
Ivanka Trump

Ivanka in Jared sta eden izmed bolj zloglasnih parov v ZDA, saj sta oba, kljub temu, da nimata ustreznih izkušenj, zaposlena v Beli hiši. Kushner se ukvarja s kompleksnim palestinskim vprašanjem, Ivanka pa se pridno uči veščin, ki bi ji lahko prišle prav pri njeni kandidaturi za predsednico ZDA.

No, med sprejemom visokih gostov v Buckinghamski palači sta v nekem trenutku Ivanka in Jared hkrati pogledala skozi okno palače. V objektiv ju je ujel nek fotograf in fotografija je kmalu zaokrožila po spletu. Zakaj? ker po mnenju mnogih, deluje kakor iz grozljivke.

Ivanka Trump, Jared Kushner
Profimedia
Le o čem sta govorila?

Mnogi so fotografijo primerjali s kultno srhljivko The Shining, drugi so prepričani da gre za prizor, kakršne vidimo v nočnih morah. Spet tretji v fotografiji vidijo potrditev odtujene narave bogate Trumpove rodbine.

Ivanka Trump, Jared Kushner
Profimedia
Kot v grozljivki, so komentirali nekateri.

Ivanka pa je očitno drugačnega mnenja. Fotografija ji mora biti všeč, saj jo je delila na twitterju.