Predrzno

FOTO: Policisti iščejo s tetovažami prekritega mladeniča, on se jim roga na spletu

J.P.
5. 6. 2019, 07.57
Posodobljeno: 5. 6. 2019, 08.01
Deli članek:

Do obisti potetovirani internetni zvezdnik se roga avstralskim policistom, potem ko je bil izdan nalog za njegovo aretacijo.

Instagram
Tako se posmehuje policistom.

Avstralski policisti 23-letnega Ethana Brambleja iščejo zaradi domnevnega napada. Ta na svojem instagramu vse zanika, obenem pa se policistom roga.

Maneken, ki se je označil za najbolj modificiranega mladeniča na svetu, je prekrit s tetovažami, njegov jezik je razcepljen, uhlji povečani, v beločnicah črnilo. Zaradi neobičajnega videza se je pojavil v nekaterih avstralskih televizijskih oddajah.

Policisti so v opisu osumljenca zapisali, da se Bramble pogosto zadržuje v osrčju Melbourna. Česa točno je osumljen, v opisu ne piše. O tem je več povedal kar Bramble – kot je zapisal, ga sumijo, da je v nekem baru proti bivši zalučal pločevinko piva, kar pa zanika.

23-letnik, ki je nedolgo tega dobil sina, se zaveda, da je primer tolikšno pozornost pritegnil ravno zaradi njegovega videza. "Če ne bi bil, kdor sem, to ne bi bil takšen medijski cirkus, kakršen je," je dejal za Network Ten.