Izginjal je denar

VIDEO: Njena najboljša prijateljica ji je kradla kot sraka, preiskala celo sinovo denarnico

J.P.
20. 5. 2019, 19.09
Deli članek:

Bolj se njenemu zaupanju ne bi mogla izneveriti.

Zajem zaslonske slike
Tanya Sellars zasačena pri kraji.

Samantha Robson (39) iz Macclesfielda v Veliki Britaniji in Tanya Sellars sta se spoznali leta 2013, ko je potrebovala varuško za njenega takrat dveletnega sina Ewana. Sellarsa se je ravno priselila v njihovo soseščino, ženski pa sta kmalu postali dobri prijateljici. Tako dobri, da ji je Robsonova dala ključ od njihove hiše, potem ko se ji je varuška ponudila, da bi lahko prišla hraniti njihove perzijske mačke, ko jih ni doma. Takrat je začel izginjati denar, ki so ga imeli v hiši, a nikoli niso posumili, da bi za to lahko bila kriva Sellarsova.

Zakonca Robson sta v svoje domovanje namestila varnostne kamere, da bi prišla do dna misteriju o izginjajočem denarju. Te so razkrile, da je na denar prežala varuška – ta je celo pregledala denarnico malega Ewana. Robsonova sta svojo zgodbo in posnetek z javnostjo delila šele zdaj, da bi opozorila javnost.

Sellarsovo so julija 2017 na podlagi posnetka aretirali. Marca lani je na sodišču v Liverpoolu priznala krivdo. Dobila je 21 mesecev pogojne kazni.

Družino je opeharila za skoraj 1600 evrov.