Vnuk nedavno preminule Doris Day in njen edini dedič je spregovoril prvič po njeni smrti. Trdi, da si z babico nista bila blizu, za kar naj bi bili krivi pogoltni menedžerji.

Odtujena

37-letni Ryan Melcher je njen edini vnuk in sin njenega edinca, leta 2004 preminulega Terryja Melcherja. Da je umrla, je v ponedeljek oznanila njena dobrodelna organizacija The Doris Day Animal Foundation.

Ryan Melcher
Facebook
Ryan Melcher

Melcher je za babico po novici o smrti dejal, da je kulturna ikona, filantropinja in zagovornica pravic živali, a da mu je kar nekaj časa niso dovolili obiskati. Nazadnje naj bi govorila po očetovi smrti leta 2004. Da je temu tako, naj bi bil kriv njen menedžer, ki pa ga ni imenoval. Zatrdil je le, da naj bi odpustil upravo omenjene dobrodelne organizacije, njo pa zadrževal v njenem domu. Del krivde naj bi nosila tudi očetova žena, ki naj bi mu preprečila obiske.

Zagovornica pravic živali

Hollywoodska ikona je umrla v ponedeljek na svojem posestvu v Carmelu v Kaliforniji. Imela je 97 let. V 20 letih je posnela 39 filmov in pela v večini od njih. Upokojila se je v 70. letih prejšnjega stoletja, ko je svoje življenje posvetila reševanju živali.

Vnuk živi v istem kraju, kot je ona.