Odnos

Kako se razumeta Ivanka in Melania? Podrobnosti razkrila njena mama

J.P.
13. 4. 2019, 11.13
Posodobljeno: 13. 4. 2019, 11.14
Deli članek:

Ivana Trump je spregovorila o hčerinem odnosu z Melanio.

Profimedia
Če nič drugega, naj bi bil njun odnos spoštljiv.

Prva dama Združenih držav Amerike in prva hčerka se menda povsem dobro razumeta, da za The Atlantic povedala Ivana Trump (70), bivša žena predsednika Združenih držav Amerike Donalda Trumpa (72). Kar pa ni bilo mogoče reči za Trumpovo drugo ženo Marlo Maples (55).

Profimedia
Michael Jackson, Trumpova druga žena Marla Maples in Donald Trump

Ivana je mama Ivanke (37), Dona ml. (41) in Erica (35). »Z Melanio se dobro razume, ker me ni prisilila, da se ločim, kot me je prejšnja – sploh nočem izgovoriti njenega imena,« je dejala o Marli.

V istem prispevku je mogoče prebrati tudi, da se Ivanka (37) in Melania (48) trudita biti spoštljivi, a da njun odnos niti približno ni ljubeč. S tem se ne strinja Stephanie Grisham, predstavnica za stike z javnostmi prve dame, ki je za omenjeno revijo dejala, da sta si Ivanka in Melanija že od nekdaj bili blizu in da sta si še vedno.

Profimedia
Ivana Trump

Trikrat poročen

Trumpova prva žena je v času njune ločitve dejala, da je Ivanka vsak dan jokala, ko je prišla domov iz šole. Ter spraševala, če sploh še bo ostala Ivanka Trump.

Ivana in Donald sta se poročila leta 1977 in ločila leta 1992, potem ko se je on leta 1989 zapletel z manekenko Marlo Maples. Ženski sta si udarce izmenjavali tudi v javnosti. Donald jo je poročil leta 1993, le dva meseca pred rojstvom njune hčerke Tiffany (25). Narazen sta šla leta 1997, dve leti pozneje sta se ločila.

Melania je v njegovo življenje prišla leta 1998; poročila sta se sedem let pozneje, leta 2006 se jima je rodil sin Barron (13).