Ni bil uber

21-letna študentka se je zmotila in ni vstopila v taksi! Našli so jo mrtvo

G.G.
1. 4. 2019, 17.10
Posodobljeno: 1. 4. 2019, 20.40
Deli članek:

Minuli petek so lovci našli truplo ženske v gozdu 65 kilometrov od mesta Columbia v ameriški zvezni državi Južna Karolina.

Columbia Police Department
Samantha Josephson

21-letna Samantha Josephson je okoli 2. ure ponoči zaključila z zabavo in naročila Uberjev taksi. Na taksista je čakala pred lokalom Bird Dog v središču Columbie. Ko je pred lokalom ustavil črn avto znamke Chrevrolet Impala, je vstopila. Njen vstop je ujela nadzorna kamera. To je tudi zadnji trenutek, ko so jo še videli živo. Priče so kasneje povedale, da je čez minuto ali dve pripeljal pravi taksi. Taksist je spraševal, kje je Samantha in odpeljal, ko se ni javila.

Kaj se je zgodilo z 22-letno študentko? Gotovo je kmalu opazila pomoto, vendar takrat je bilo že prepozno.

Ko se v petek ni javila na telefon sorodnikom in prijateljem, so jo začeli iskati. Še preden so obvestili policijo, so lovci v gozdu našli njeno truplo.

Columbia Police Department
Ugrabitve in umora osumljeni Nathaniel David Rowland.

Policisti so potrdili, da je bila umorjena. Osumljenemu so prišli na sled že v soboto dopoldan. Patruljni policist je ustavljal črno Chevrolet Impalo, a je voznik, 24-letni Nathaniel David Rowland, le pospešil. Hitro so ga ustavili in pregledali njegov avto. V njem so bili sledovi krvi in telefon nesrečne Samanthe. Rowlandu so prijeli in pridržali.