Adam Johnson

FOTO: Pedofilski nogometaš na prostosti razburja s svojim bogastvom

R.T.
1. 4. 2019, 09.59
Posodobljeno: 1. 4. 2019, 10.13
Deli članek:

Tudi po zaporni kazni zna živeti na veliki nogi.

Profimedia
Adam Johnson s sestro Faye

Adama Johnsona so 22. marca izpustili iz zapora. Na šest let in pol obsojeni nekdanji angleški reprezentant jih je za rešetkami preživel polovico. Spomnimo: 31-letnik je priznal spolni odnos s 15-letnico, sodišče ga je za krivega spoznalo 2. marca 2016.

Profimedia
Hlače Fresh Ego Kid: 115 evrov

Profimedia
Ura Richard Mille: 115.000 evrov

Nogometaš te dni uživa na svobodi – očitno preveč, saj so se britanski mediji spotaknili ob njegovo pregrešno drago uro, ki jo je nosil na zapestju, ko se je včeraj zabaval s svojima psoma in sestro Faye. Fotografije so nastale v okolici vasice Castle Eden, le lučaj od njegovega 2,3 milijona evrov vrednega domovanja.

MailOnline piše, da Johnson kljub trem letom za zapahi še vedno zna ceniti lepše stvari v življenju, torej že omenjeno uro Richard Mille, ki naj bi stala približno 115.000 evrov, prepoznali pa so tudi znamko njegovih hlač, ki naj bi stale dobrih 100 evrov. The Sun pa poroča, da naj bi Johnson postal obseden s čistočo – čiščenje naj bi mu pomagalo pri privajanju na svobodo, ki jo po novem spet uživa. Tudi v zaporu je bil čistilec.