Svež veter

Bo Zidane Realu vrnil Ronalda? To je odgovoril ...

T.L.
12. 3. 2019, 14.45
Posodobljeno: 12. 3. 2019, 14.50
Deli članek:

V razsuto Realovo slačilnico se vrača Zidane. Pa bo pripeljal nazaj tudi zvezdnika Cristiana Ronalda?

Profimedia
Zidane in Ronaldo sta se odlično razumela.

V nogometnem svetu še vedno odmeva novica o vrnitvi Zinedina Zidana na klop Real Madrida. Zidane se v Real, ki ga je nepričakovano zapustil, vrača po 284 dneh. Pet dni po osvojeni lovoriki Lige prvakov Real Madrida se je Zidane umaknil, zdaj pa se vrača v popolnoma razsuto Realovo ekipo.

Nogometna javnost je sicer pričakovala vrnitev Joseja Mourinha na Santiago Bernabeu, obrnila pa se je drugače. Menda naj bi se Mourinhovemu prihodu uprli nogometaši. In v stanju, v kakršnem je trenutno klub, ki je v tej sezoni izgubil vse lovorike, ki jih je sploh lahko, si očitno šef Perez ni upal privoščiti novega morebitnega škandala in eksplozije svojeglavim Mourinhom, ki je Real enkrat že pustil v katastrofalnem stanju, in Realovimi zvezdniki z močnim egom.

Španski mediji so zdaj Zidana zasuli z vprašanji, eno med njimi pa je bilo vezano tudi za morebitno vrnitev Cristiana Ronalda v Real. Zizou in Ronaldo sta se odlično razumela. In kaj je odgovoril Zizou? Bil je diplomatski in skrivnosten: "To ni bistveno vprašanje zdaj. To ste me vprašali, ampak bistveno je, da je do konca sezone ostalo 11 tekem in osredotočeni smo le nanje. Šele po koncu sezone bomo razmišljali o naslednji sezoni," je pojasnil Zidane.

Dodal je: "Veste, kaj pomeni tu Cristiano Ronaldo in kaj je naredil za klub. To vemo vsi. Cristiano je neizbrisljiv del Realove zgodovine.