spolni napad

14-letnik jo je tako očaral, da ga je kar ugrabila

R.T.
19. 2. 2019, 09.58
Deli članek:

Spoznala ga je preko videoigre. Poklicala je prijateljico in odpravili sta se na pot.

San Juan County Adult Detention Center
Kristen Aragon in Melissa Goelz

Policisti so prijeli 35-letno žensko iz ameriške zvezne države Nova Mehika ter njeno 29-letno prijateljico, zaradi ugrabitve mladoletnika.

Kristen Aragon je igrala videoigre na konzoli Xbox in tam spoznala 14-letnika iz Oklahome. Beseda je navrgla besedo in kmalu je Kristen ugotovila, da se kljub več kot dvajsetim letom razlike prav dobro razumeta, ko pride do tematike spolnosti.

Kristen je v družbi šest let mlajše prijateljice Melisse Goelz začela najstniku pošiljati izzivalna sporočila in od njega zahtevala fotografije njegovih intimnih delov. 14-letnik ji je z veseljem ugotovil - večkrat - ženski pa se je od tega popolnoma utrgalo. Dogovorila sta se za srečanje, a šele naslednji dan. Kristen, ki ni sicer nikoli lagala glede svojih let, se je fantu zlagala, da živi le pol ure stran od njegovega doma, vendar je od Nove Mehike do Oklahome 13 ur vožnje. To žensk ni ustavilo in odpeljali sta se do nič hudega slutečega fanta.

Ko sta ga pobrali pred njegovim domom, je kmalu postalo jasno, da v mislih nimata zgolj kratke zabave. "Nikoli več se ne boš vrnil domov," mu je zatrdila Kristen. "Nisem se vozila 13 ur, da bi te zdaj izpustila." Melissa je nato prevzela vožnjo, medtem ko je Kristen na zadnjih sedežih fanta spolno napadla.

K sreči je fantov oče kmalu ugotovil, da sina ni doma, zato je obvestil policijo. Ta je preverila klice na fantovem telefonu, našla naslov klicateljice in se odpravila na naslov. Ko sta spolni plenilki prispeli domov, so ju hitro obstopili policisti, ju pridržali in rešili fanta.