Svet

VIDEO: Neverjetno: med vožnjo iz avta padel otrok v otroškem sedežu

R.T.
17. 1. 2019, 11.23
Posodobljeno: 17. 1. 2019, 11.26
Deli članek:

Dogodek je zabeležila kamera voznika, ki je peljal za mamo, ki sprva sploh ni opazila, da je izgubila otroka.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

V ameriškem mestu Mankato v zvezni državi Minnesota je v ponedeljek voznik s svojo prisebnostjo rešil življenje dveletnemu otroku, ki je z otroškem sedežem vred padel iz vozečega avta in pristal na cesti. Mama je z vožnjo nadaljevala, kot da se ne bi zgodilo nič. 

"Če se to ne bi zgodilo pred mano, tega ne bi nikoli verjel," je na facebooku zapisal voznik Chad Cheddar Mock ob dogodku, ki ga je posnela njegova kamera, ki jo ima nameščeno v vozilu. Chad je avto takoj zaustavil, da bi pomagal otroku in opozoril druge voznike, naj upočasnijo vožnjo. Mama otroka pa je z vožnjo kar nadaljevala. Neverjetno se zdi, da ni opazila odprtih vrat na vozilu in tega, da je izgubila otroka ... Na srečo se v dogodku otrok ni poškodoval. 

Mock je za ameriške medije kasneje povedal, da se je ženska vrnila po otroka. Iz policijskega poročila je razvidno, da je bil otrok na sedežu privezan, medtem ko otroški sedež ni bil dobro pričvrščen. Kar pa še vedno ne pojasni, zakaj so se vrata med vožnjo sploh odprla ...