Melania

Zgolj za ta plašč je odštela 8000 evrov

Teja Pelko
24. 11. 2018, 21.06
Posodobljeno: 24. 11. 2018, 21.06
Deli članek:

Prva ameriška dama slovi kot velika ljubiteljica mode in ob svečanih priložnostih vedno poskrbi, da je opažena tudi ona, ne samo njen mož.

Reuters
Donald, Melania in Barron Trump

Tako je bilo tudi ob pomilostitvi puranov, tradicionalnem dogodku ob dnevu zahvalnosti.

Udeležila se ga je namreč v vpadljivem plašču znamke Dior, ki stane 8000 evrov. Modno kombinacijo je dopolnila s klasičnimi oprijetimi hlačami in majico v črni barvi ter z visokimi škornji z visoko peto v isti barvi znamke Christian Louboutin, za katere je treba odšteti 2000 evrov.

Reuters
Melania Trump

Melania modo obožuje, z njo pa je povezana od rojstva. Njena mati je namreč delala v podjetju Jutranjka, Trumpova pa se je tam tudi prvič srečala z modno brvjo. Zanimanje za modo in modno oblikovanje pri Melanii ni usahnilo niti pozneje. Po osnovni šoli se je namreč vpisala v Srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani in jo kljub že uspešni karieri fotomodela dokončala. Delala je v Milanu, pozneje tudi v Parizu, nato pa je odšla čez lužo, v New York, kjer je spoznala zdajšnjega soproga Donalda, s katerim ima zdaj 12-letnega sina Barrona. Ta je očitno smisel za modo podedoval po mami. Melania je to sicer že pred časom potrdila, ko je dejala, da on ni otrok, ki bi nosil trenirke, in da prav uživa, kadar nosi kravato tako kot njegov oče.

Barron je sicer prvi deček v Beli hiši po skoraj 60 letih.