Nesreča

FOTO in VIDEO: Grozljivo! Navijači zgrmeli po tekočih stopnicah, eden ostal brez stopala

STA/B.K.
23. 10. 2018, 21.59
Posodobljeno: 23. 10. 2018, 22.07
Deli članek:

Na postaji podzemne železnice v Rimu so danes pod težo potnikov popustile tekoče stopnice, pri tem pa je bilo poškodovanih najmanj 20 ljudi, od tega osem huje, poročajo tuje tiskovne agencije. Šlo je za ruske navijače, ki so se odpravljali na nogometno tekmo kluba CSKA Moskva z Romo, do nesreče pa naj bi prišlo, ker so skakali po stopnicah.

Reuters
Zgrmeli so po tekočih stopnicah.

Do nesreče je prišlo na postaji Repubblica v bližini železniške postaje Termini. Kot poroča nemška tiskovna agencija dpa, je bilo ranjenih okoli 20 ljudi, od tega osem huje. Eden naj bi bil celo v kritičnem stanju, enemu pa naj bi odrezalo stopalo.

Reuters
Več oseb je poškodovanih.

Po poročanju časnika Il Messaggero je do nesreče prišlo v času večerne prometne konice. Ruski državljani naj bi se odpravljali na tekmo nogometne lige prvakov, pri izhodu iz postaje pa naj bi pijani skakali po stopnicah, ki so nato pod njihovo težo popustile. Več naj bi jih bilo še vedno ujetih v zveriženi kovini.

Reuters
Ranjenih je bilo okoli 20 ljudi.

Poleg tega naj bi več ruskih navijačev teklo proti izhodu s postaje in pri tem podrlo več ljudi, ki so se pri tem poškodovali, je poročala italijanska tiskovna agencija Ansa.