Katapultiralo jo je

Ohromela po divjem kavsu na novi postelji

S.R.
16. 10. 2018, 19.56
Posodobljeno: 16. 10. 2018, 20.54
Deli članek:

Ženska, ki jo je med divjim seksom katapultiralo s popolnoma nove postelje, je ohromela.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Claire Busby iz britanskega mesta Maidenhead zdaj zahteva odškodnino od proizvajalca postelje, poroča BBC. V nesreči, ki jo je med posteljnimi akrobacijami utrpela na povsem novi zakonski postelji, si je hudo poškodovala hrbtenico, zaradi česar je ohromela. 

46-letnica trdi, da je imela postelja napako, podjetje pa seveda zavrača odgovornost za njene poškodbe. Obeta se zanimivo sojenje, v katerem je »ključno vprašanje,« kot se je izrazil višji sodnik Barry Cotter, to, ali je imela postelja napako ter ali je ta napaka »tragične poškodbe« gospe Busby povzročila, ali pa k njim zgolj prispevala. Zaenkrat je jasno le to, da se je Busbyjeva poškodovala en teden po nakupu postelje, medtem ko se je s soprogom predajala posteljnim radostim.

Oškodovanka je na sodišču opisala, da je vznak »zavihtela svoje noge« in legla nazaj na hrbet, ob tem se je postelja vdala, ona pa se je prekucnila preko roba in z glavo pristala na tleh. »Obrnila sem se, podstavila roko in začutila, kot bi me katapultiralo s postelje. Padla sem na tla in zaslišala pok, kot bi v mojem telesu počila vzmet,« je pojasnila Busbyjeva, ki trdi, da dva ležišča, ki sestavljata dno postelje, nista bila ustrezno speta ter da je na enem koncu postelje manjkalo vodilo. Ob tem je njen odvetnik poudaril, da resda »so posebne okoliščine te nesreče nekoliko nenavadne,« a da to še ne pomeni, da ni krivo podjetje. Odvetniki proizvajalca trdijo, da je bila postelja ob dostavi ustrezno sestavljena in da tudi če bi manjkali obe vodili, se zaradi tega postelja še ne bi zrušila. Kdo je kriv, bo po končanih sodnih obravnavah odločilo sodišče.