Provokativno

VIDEO: Iz Melanije je "naredil" striptizeto v predsednikovi pisarni

T.L.
16. 10. 2018, 13.50
Posodobljeno: 16. 10. 2018, 14.50
Deli članek:

Ameriški raper T.I. je dvojnico ameriške prve dame v promocijskem videu postavil v provokativno vlogo striptizete v sloviti Ovalni pisarni.

Profimedia
V provokativnem videu je raper T.I. po odhodu Donalda dvojnico Melanije postavil v vlogo striptizete.

Melania Trump je v prvem daljšem in težko pričakovanem intervjuju za televizijsko mrežo ABC konec minulega tedna prav nič skromno izjavila, da je največja žrtev nadlegovanja po spletu na celem svetu, kar je po začudenem odzivu novinarja hitro spremenila v "eno od najbolj nadlegovanih ljudi". Melanijina izjava je močno odmevala, k temu, da bi spremenila svoje mišljenje o tem, kakšna žrtev spletnega nadlegovanja je, pa zagotovo ne bo pripomogel promocijski videospot ameriškega raperja T.I. Zakaj? Ker je raper v promocijskem videju uporabil žensko, pri kateri ni mogoče spregledati podobnosti z Melanio. Dvojnico je oblekel v kontroverzen jopič z napisom "Res mi je vseeno, pa tebi?", ki ga je Melania nosila med obiskom centra z migrantskimi otroki v Teksasu junija letos. Da pa bo mera polna, ima "Melania" na posnetku vlogo striptizete, ki se ob Donaldovi odsotnosti slači na mizi v sloviti Ovalni pisarni Bele hiše.

"Kako je to sprejemljivo?" se je po objavi 60-sekundnega posnetka na twitterju spraševala Stephanie Grisham, tiskovna predstavnica Melanie Trump in k temu dodala ključnika #odvratno in #bojkotirajteT.I.

Profimedia
Raper T.I. je dobro poskrbel za promocijo novega albuma.

Vse skupaj se je začelo v petek po ameriškem času, ko je raper pod zapisom "Dragi 45, nisem Kanye" objavil promocijski video za svoj nov album Dime Trap. S številko 45 T.I. neposredno nagovarja Trumpa kot 45. izvoljenega predsednik ZDA, z zapisom pa je napadel tudi glasbenega kolega Kanyeja Westa, velikega podpornika Trumpa in njegove ideologije MAGA (Make America Great Again), ki je v četrtek v luči reflektorjev in televizijskih kamer poskrbel za nadvse bizarno srečanje s Trumpom v Ovalni pisarni. 

Po Westovem obisku v Beli hiši, ker je razglašal svojo privrženost ideologiji MAGA in na vsa usta obsesivno stresal hvalnice na račun Trumpa kot rešitelja države, je raper T.I. na instagramu zapisal: "Vse, kar lahko rečem, je ... da sem dosegel svoje meje. Nekoč mi je bilo v čast, da sem sodeloval s tabo ... zdaj pa me je sram, da sem bil kadarkoli povezan s tabo."

twitter
Prizor iz provokativnega promocijskega videa.

Kakorkoli že, 38-letnemu atlantskemu raperju T.I., ki sicer sliši na ime Clifford Joseph Harris Jr., je uspelo v pičlih 60 sekundah v videu nanizati kup provokativnih podob. Začne se s prikazom Trumpovega odhoda s helikopterjem, kar hkrati spremlja glas "poročevalca": "Melania Trump tokrat ni spremljala predsednika v Mar-a-Lago, kar je pri ljudeh sprožilo vprašanja." Naslednji prizor gledalca odpelje v Ovalno pisarno, kjer raper T.I. zamišljeno strmi skozi okno in sloni ob mizi, ko v prostor vstopi "Melania", oblečena v kontroverzno jakno, ki jo kmalu odvrže, in razkrije le golo kožo, nato pa se začne zapeljivo zvijati in plesati (tudi) na predsednikovi mizi. Ob koncu sledi posnetek "Melanije", ki z rdečim sprejem na Trumpov portret nariše črki x.  

Doslej je promocijski posnetek zabeležil le na profilu ameriškega raperja 1,51 milijona ogledov, 18.695-krat je bil zapis med uporabniki twitterja znova deljen, zbral pa je 55.652 všečkov. Številke pa še rastejo.