Nevednež

Trumpov zet sploh ne ve, »kako neumen izpade na sestankih«

R.T.
13. 10. 2018, 10.35
Posodobljeno: 13. 10. 2018, 10.47
Deli članek:

Jared Kushner je eden izmed tistih ljudi, ki misli, da ve vse, čeprav ne ve nič, je medijem zaupala nekdanja uslužbenka Bele hiše.

Reuters
Jared Kushner, Trumpov zet in svetovalec.

Mož Ivanke Trump, najstarejše hčerke ameriškega predsednika Donalda Trumpa, je »eden izmed tistih ljudi, ki misli, da je najpametnejši v sobi, a sploh ne ve za kaj gre,« je v pogovoru na televiziji HBO dejala nekdanja uslužbenka Bele hiše Omarosa Manigault-Newman.

Profimedia
Ivanka Trump

Jared Kushner, ki ga je Trump za svojega višjega svetovalca imenoval januarja lani, je iz nepremičninskega investitorja čez noč postal politični delavec. Ta vloga mu, po mnenju Manigault-Newmanove ne gre najbolje, a je preveč poln sam sebe, da bi bil zmožen samorefleksije.

Reuters
Donald Trump in Jared Kushner.

»Ni poznal niti osnovnega političnega žargona,« je dejala nekdanja uslužbenka. »Jaredov problem je ta, da sploh ne ve, kako neumno zveni, ko spregovori na sestankih.«

Reuters
Omarosa Manigault-Newman je nekdanja Trumpova svetovalka.

Manigault-Newmanova je bila decembra lani odpuščena iz Bele hiše. Po izgubi službe je izdala knjigo, v kateri opisuje kaotično dogajanje v Beli hiši, po tem, ko je Trump prevzel oblast.