Razkriva ...

Melania Trump o ljubezni do Donalda

T.L.
12. 10. 2018, 19.09
Posodobljeno: 12. 10. 2018, 21.48
Deli članek:

Odvetnik Rudy Giuliani je pred časom zatrdil, da Melania verjame možu in ne besedam Stormy Daniels. Melania zdaj pravi, da z Giulianijem o tem sploh ni govorila.

Profimedia
Donald in Melania Trump

"Sem mama in prva dama. Imam pomembnejše zadeve, s katerimi se moram ukvarjati in jih storiti," je prva dama ZDA Melania Trump dejala v pogovoru za ameriško televizijo ABC na vprašanja o moževi domnevni nezvestobi, s katero se nima časa ukvarjati. Pravi, da o njenem zakonu z Donaldom krožijo govorice, ampak razume, da tovrstne govorice prinašajo nekaterim ljudem denar.

Na vprašanje, ali je zaradi obtožb o Donaldovi nezvestobi njuno razmerje pod pritiskom, je dejala, da se s tem ne ukvarja in ne osredotoča na obtožbe. 

Na vprašanje, ali ljubi moža, pa: "Da. Dobro sva. Da. V medijih se  ugiba marsikaj, gre za govorice, niso vedno resnične stvari".  

Novinar jo je spomnil tudi na zadrego, ko je Trumpov odvetnik Rudy Giuliani zanikal spolno razmerje s pornografsko zvezdo Stormy Daniels in dejal, da mu Melania verjame. Zdaj je tudi Melania potrdila, da z Giulianijem ni nikoli govorila o tem, da verjame Donaldu in ne Stormy Daniels, ki je trdila, da je imela spolni odnos z njim. "Ne vem, zakaj je to izrekel. To morate vprašati njega," je za ABC dejala Melania. 

Profimedia
To je eden od redkih intervjujev, ki jih je dala Melania.

Intervju je nastal ob koncu Melanijine afriške turneje, objavljeni odlomki pa so v javnosti dvignili veliko prahu.