Prezgodnje slovo

Nenadna smrt zvezdnika serije Sinovi anarhije

S.R.
26. 9. 2018, 10.56
Posodobljeno: 26. 9. 2018, 11.07
Deli članek:

V 48 letu starosti je nenadoma umrl igralec Paul John Vasquez. To je že tretja nenadna smrt med igralci, ki so zaigrali v priljubljeni seriji Sinovi anarhije.

Twitter
Paul John Vasquez

»Ta novica nas je izjemno presenetila. Naša srca so težka. Bil je dobrosrčen, ustvarjalen in ljubeč moški. Močno ga bomo pogrešali,« je v izjavi za javnost sporočil Vasquezov tiskovni predstavnik.

Vasquez je umrl v ponedeljek zvečer v očetovi hiši v San Joseju, ko naj bi ga izdalo srce. Uradne potrditve, da je dejansko šlo za srčni napad, zaenkrat še ni, policija pa smrt domnevno še preiskuje. Zvezdnika je v domači hiši nezavestnega našel njegov oče, ki je poklical reševalce. Ti so ga poskušali oživljati, a je bilo že prepozno.

Vasquez je leta 2011 v priljubljeni seriji Sinovi anarhije odigral vlogo Angela Ganza, nastopil pa je tudi v priznanih serijah Urgenca, Na kraju zločina: New York in Kako sem spoznal vajino mamo.

Po smrti irskega igralca Alana O’Neilla, ki ga je junija mrtva našla njegova partnerica, je Vasquez letos že drugi igralec iz serije Sinovi anarhije, ki se je poslovil mnogo prezgodaj. Že leta 2012 je v 28. letu starosti umrl še en zvezdnik te serije. Johnny Lewis je kmalu po umoru svoje starejše najemodajalke in njene mačke padel s strehe zgradbe v Los Angelesu.