Nestrinjanje

Melania ga je izbrala, Trump pa naj bi ga zamenjal

J.P.
18. 8. 2018, 13.44
Posodobljeno: 18. 8. 2018, 13.48
Deli članek:

Donald Trump prvi dami Združenih držav Amerike menda ne popušča.

Reuters
Donald in Melania Trump

New York Times poroča, da čeprav je Melania Trump izbrala opremo za njihovo domovanje v Beli hiši, še preden se je junija lani tja tudi vselila, je predsednik Združenih držav Amerike vseeno uveljavil svojo voljo. Donald Trump naj bi nekaj modernejših, minimalističnih kosov pohištva zamenjal z bolj nastopaškimi, ker da naj bi ti bili bolj po njegovem okusu.

Omenjeni medij še navaja vir blizu para, ki pravi, da je to dober primer, da Trump prvi dami ne popušča niti pri najbolj banalnih stvareh.

Izbirala naj bi skupaj

V zvezi z navedbami se je oglasila tudi Stephanie Grisham, predstavnica za stike z javnostmi prve dame – kot je pojasnila, sta zakonca opremo izbrala skupaj. »Melanija neodvisni ženski ostaja zvesta s tem, da stvari dela po svoje,« je v elektronskem sporočilu zapisala Grishamova. »To bi morali slaviti, ne kritizirati. Njene prioritete so še vedno njena družina, zdravje in vloga prve dame.«

Oglasil se je tudi Trumpov prijatelj Thomas J. Barrack mlajši, ki je dejal, da je Melania »najmočnejši glas v moževi orbiti«.

Melania je prvih šest mesecev moževega predsednikovanja preživela v New Yorku, kjer je sin Barron zaključeval šolsko leto.