Žena Michaela Schumacherja je od predsednika nogometnega kluba Real Madrid Florentina Pereza kupila skoraj 30 milijonov evrov vredno vilo na Majorki. Posestvo v bližini Andratxa se ponaša z dvema bazenoma, obsežnim vrtom, ploščadjo za vzletanje in pristajanje helikopterjev, vilo za goste in razgledom na morje.

Michael Schumacher
Profimedia
Sedemkratni svetovni prvak formule 1 je leta 2013 s takrat 14-letnim sinom smučal v švicarskih Alpah, ko je utrpel poškodbo glave.

Za počitnice

49-letna Corinna, ki se je z legendo formule 1 poročila leta 1995, si je Vilo Jasmin, kot se imenuje, omislila kot počitniško rezidenco. Schumacherjeva sta no otoku sicer že imela vilo, kjer sta redno počitnikovala vse do usodne smučarske nesreče, ki je 49-letnega Schumija doletela decembra 2013. Od takrat je o njem znanega le malo. Sedemkratni prvak formule 1 po hudi poškodbi glave domnevno okreva v svojem domu v Švici. O njegovem zdravstvenem stanju lahko le ugibamo.

Od takrat je bilo mogoče zaslediti govorice, da je drago zdravljenje proračunu Schumacherjevih zadalo hud udarec. Očitno so bile neosnovane.

Po ženini smrti

Perez je vilo kupil leta 2005, ko je zanjo odštel dobrih 24 milijonov evrov. Tja je nehal zahajati po smrti žene Marie leta 2012. Na tržišče jo je dal lani.