Menjava kluba

Ibrahimović: Mesto angelov ima zdaj boga in kralja

T.L./STA
2. 7. 2018, 08.21
Posodobljeno: 2. 7. 2018, 09.07
Deli članek:

LeBron James se je odločil, kje bo nadaljeval kariero: v nekdanjem klubu legendarnega Michaela Jordana. Nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović je v svojem slogu košarkarju že izrazil dobrodošlico.

Profimedia
LeBron James v dresu Clevelanda.

Eden najboljših košarkarjev na svetu LeBron James je podpisal štiriletno pogodbo z Los Angeles Lakers. S tem so se končala večmesečna ugibanja, kjer bo zvezdnik nadaljeval kariero. Pogodba je vredna 154 milijonov dolarjev.

"LeBron James, štirikratni MVP lige NBA, trikrat MVP finala, 14-kratni udeleženec tekme All Stars in dvakratni olimpijski prvak je sklenil štiriletno pogodbo z Los Angeles Lakers," se je glasilo sporočilo, ki ga je objavilo njegovo managersko podjetje Klutch Sports Group.

James, ki je igral v zadnjih osmih finalih lige NBA, se je za odhod iz Clevelanda odločil zaradi ponavljajočih porazov v finalih in nemoči proti ekipam iz zahoda. Cleveland je izgubil tri od zadnjih štirih final proti Golden State Warriors oziroma leta 2015.

James ima v Los Angelesu hišo in podjetje, njegova želja pa je, da bi Lakers znova postal velik in pomemben klub v ligi NBA.

Ibrina dobrodošlica Jamesu

Sicer pa je Novo losangeleško pridobitev v svojem prepoznavnem slogu na twitterju odobril tudi nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović. "Zdaj ima L.A. boga in kralja!" Ter še: "Zlatan izreka dobrodošlico kralju Jamesu."

Ibrahimović se je pridružil nogometnemu klubu LA Galaxy marca letos in na 12 tekmah zadel devet golov.