VARANJE IN DENAR

Pijan brutalno pretepel pevko Natašo Bekvalac

U.K./Novice Svet24
16. 4. 2018, 20.00
Deli članek:

Slavna pevka naj bi se sporekla s svojim možem zaradi denarja, mož pa jo je pretepel, ker je razkrila njegovo skrivnost.

Instagram
Nataša Bekvalac

Svojo ženo je pretepel, ker je na njegovem telefonu našla ljubezenska sporočila.

Srbski mediji poročajo, da je Luka Lazukić v noči na soboto brutalno pretepel svojo ženo Natašo Bekvalac. Kot je srbskim medijem razkril dobro obveščeni vir, naj bi Luka prišel domov precej okajen. »Luka je prišel domov pijan in se ulegel poleg svoje žene. Sprva sta se začela prepirati zaradi denarja, nato pa je Nataša v roke vzela njegov telefon in na njem odkrila ljubezenska sporočila. Ko ga je soočila z njimi, jo je začel pretepati in jo vleči za lase po stanovanju,« je povedal vir, ki ni želel biti imenovan.

Zbežala iz stanovanja

Zgodilo se je v njunem stanovanju na Dedinju. Po pisanju srbskih medijev naj bi Luka, ko ga je žena ujela pri varanju, popolnoma ponorel. S pestmi naj bi jo udarjal v brazgotino od carskega reza. Pevka je nato zbežala iz stanovanja in sama odšla v bolnišnico, kjer so ugotovili poškodbe glave. Z njo je bila njena sestra Kristina. Vse skupaj so potrdili tudi v urgentnem centru, kjer so dejali, da je pevka prišla precej poškodovana, na srečo pa ni bila v smrtni nevarnosti. Včeraj se je Nataša vrnila v bolnišnico, saj je imela pretres možganov, nato pa ji je ponovno postalo slabo. Vir je potrdil, da je v noči na nedeljo vso noč bruhala.

Policija

Luka naj bi prijatelju brez Natašine vednosti posodil denar, prijatelj pa je nato izginil v tujino. To je vodilo v prepir, ki se je končal s pretepom.

Nataša je svojega moža prijavila policiji in ta ga je že aretirala. Lazukić se bo moral zagovarjati zaradi nasilja v družini. »On je pijan idiot. Davil me je, s pestmi me je udarjal po glavi. Tepel in brcal me je po vsem telesu,« je povedala Nataša. Pevka je proti svojemu možu podala kazensko ovadbo. Nataša in Luka sta se poročila lani, februarja letos pa se jima je rodila hčerkica Katja.