Mobilna verzija
15:38 23. julij 2018

Zajčica trdi, da je imela razmerje s Trumpom

R.T.
0 Posodobljeno: 10:55 / 21.3.2018

Podrobnosti o še enem spolnem razmerju ameriškega predsednika medtem, ko je že bil poročen z Melanio, bi lahko kmalu postale javne. V torek je nekdanja Playboyeva zajčica začela s pravnim postopkom, ki bi ji omogočil javno spregovoriti o svoji zvezi s Trumpom.

karen mcdougal

Karen McDougal Foto: Profimedia

46-leta Karen McDougal je vložila tožbo proti lastniku tabloida National Enquirer, v kateri zahteva, izničenje sporazuma iz leta 2016, zaradi katerega mora molčati o domnevni večerji z Donaldom Trumpom pred desetimi leti.

McDougal, ki je bila Playboyev model leta 1998, bi se naj z Donaldom Trumpom zapletla leta 2006, se pravi eno leto po njegovi poroki z Melanio. Njuno razmerje je trajalo približno 10 mesecev in se je končalo leta 2007, ko je Barron, sin Donalda in Melanie, bil star že približno eno leto.

donald melania trump

Melania in Donald Trump. Foto: Reuters

Po poročanju časnika The New Yorker naj bi McDougalova Trumpa spremljala na mnogih dogodkih, za katere ji je stroške povrnil s plačilom na roko, da bi se izognil sledem.

Ob tem 46-letnica trdi, da naj bi jo Trump predstavil svoji družini in ji razkazal sobane v Trumpovem stolpu.

karen mcdougal

Karen McDougal Foto: Profimedia

McDougalova je, podobno kakor še ena domnevna Trumpova ljubica Stormy Daniels (pravo ime Stephanie Clifford), dobila zajeten kupček denarja, okoli 150.000 dolarjev, v zameno za to, da o dogodkih molči. A za razliko od Danielsove, McDougalova ni podpisala pogodbe neposredno v zameno za molk, ampak je svojo zgodbo povedala tabloidu National Enquirer, ta ji je nato izplačal Trumpov denar, zgodbe, za katero je dobil avtorske pravice, pa ni potem nikoli objavil.

Vaš prispevek