Najbolje plačan na vratih?

Neymar ima dovolj, zavladala je panika: Ne bom se vračal v Pariz

T.L.
13. 3. 2018, 08.07
Posodobljeno: 13. 3. 2018, 08.46
Deli članek:

V Parizu je menda zavladala panika, zdaj skušajo na različne načine pregovoriti Neymarja, da ostane. Brazilca pa si želijo v Španiji.

Profimedia
Neymar okreva v Braziliji.

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar se do konca sezone ne bo vrnil na zelenice v dresu pariškega kluba PSG, pod vprašajem pa je, ali bo sploh še kdaj zaigral za pariški klub.

Menda je najdražji nogometaš v zgodovini v Parizu nesrečen. Po rekordnem prihodu iz Barcelone je v novem klubu pričakoval veliko več: da se bo PSG boril za najvišja mesta v ligi prvakov, da bo ljubljenec navijačev in podobno. Realnost pa je drugačna: nekajkrat so ga navijači izžvižgali, ko se je zapletel z njihovim idolom Edinsonom Cavanijem.

Španski ABC piše, da je Brazilec razočaran v novem okolju in da je očetu sporočil, da naj začne z operacijo odhoda iz Pariza, in to za vsako ceno. "Ne bom se vračal v Pariz", je menda Neymar dejal prijateljem.

Francoski Le Parisien je izvedel, da je prišlo do sestanka športnega direktorja PSG Antera Henriqueja z Neymarjem in njegovimi predstavniki, nakar pa da je Henrique priznal, da ne more zagotoviti, da bo 26-letni zvezdnik ostal v Parizu. V Parizu je menda zavladala panika, zdaj skušajo na različne načine skušajo pregovoriti Neymarja, da ostane. V Brazilijo so na pogovor k zvezdniku odpotovali tudi predstavniki kluba.

PSG je lani za Neymarja plačal 222 milijonov evrov in mu plačal 30 milijonov evrov letno. In kje naj bi v prihodnje igral Neymar? Menda bo kariero nadaljeval v Španiji, želijo pa si ga v Barceloni in Realu.

Kdorkoli pa bo želel Neymarja, bo moral globoko seči v denarnico in plačati več kot 300 milijonov evrov, menda pa je Brazilec tako zelo nesrečen v Parizu, da je pripravljen pristati tudi na nižjo plačo.