ŠOK

Diagnosticirali so ji raka na dojkah

Nejc Simšič/Novice Svet24
9. 3. 2018, 19.40
Deli članek:

V priljubljeni seriji Mama, spremljamo jo na Planet TV, igra tudi priljubljena turška igralka Vahide Percin, ki je doživela težko življenjsko preizkušnjo.

Planet tv
Vahide Percin smo pri nas bolje spoznali po vlogi starejše Hurrem iz Sulejmana Veličastnega.

Vahide Percin, ki smo jo prvič bolje spoznali po vlogi starejše Hurrem iz Sulejmana Veličastnega, v  čustveni seriji Mama, ki je na sporedu vsak večer na Planet TV, upodablja lik Gonul, v seriji igra tudi njena hčerka Alize.

Alize se ji je rodila v skoraj 20 let trajajočem zakonu z zdaj nekdanjim možem Altanom Gordumom, ki je prav tako igralec. Ker imata mama in hči različna priimka, pa tudi podobnost med njima ni očitna, marsikdo ne ve, da skupaj igrata v seriji Mama – 24-letna Alize Gordum igra lik Gamze, sestro glavne junakinje Zeynep, ki jo je tako pretresla usoda deklice Melek, da se jo je odločila rešiti.

Planet tv
Vahide zdaj blesti v seriji Mama.

BILA JE PRETRESENA!

Vahide Percin je nedavno sicer doživela težko življenjsko preizkušnjo, saj so ji pred nekaj leti diagnosticirali raka na dojkah. Med zdravljenjem je prekinila igralsko kariero in se posvetila samo sebi ter premagovanju zahrbtne bolezni. »Bili so težki časi, a sem jih z močno voljo in ob podpori domačih zmogla prebroditi,« je iskreno priznala Vahide, ki je sicer hčerka voznika tovornjaka in gospodinje, pred igralsko kariero pa je obiskovala šolo grafike. Po vrsti izvrstnih vlog danes velja za eno najbolj znanih in priljubljenih turških igralk, po njenih stopinjah pa stopa tudi njena hčerka Alize.

Planet tv
V seriji Mama igra tudi Vahidina 24-letna hči Alize Gordum.