Incest

Goran je vsaj trikrat posilil svojo mater

U.K. / Novice Svet24
14. 2. 2018, 21.00
Deli članek:

Policija je aretirala Gorana T., ki je osumljen posilstva svoje matere. To naj bi storil v pijanem stanju.

arhiv
Goran je bil v preteklosti že obtožen kraj in nasilništva.

V Srbiji poročajo o grozljivem primeru, v katerem je 29-letni Goran obtožen trikratnega posilstva svoje matere. Po informacijah srbskih medijev naj bi svojo mater napadel v družinski hiši v vasi Vračević, kjer naj bi zadnje čase sicer živel sam. Iz hiše naj bi se njegovi starši izselili že pred časom. »Goran je bil nasilen in neprijeten, ko je kaj spil,« je povedal njegov sosed, ki ni želel biti imenovan, in dodal, da so se starši izselili prav zaradi tega. Goran naj bi imel tudi težave z drogo, česar pa policija ni potrdila.

Napad

Mater naj bi posilil ob treh različnih priložnostih, vsakič ko ga je prišla obiskat. Iz hiše sta se že pred časom odselila tudi njegova sestra, ki ima zdaj družino v Valjevu, in njegov mlajši brat, ki živi pri sestri in obiskuje srednjo šolo. Policija naj bi pri njih že večkrat posredovala zaradi nasilja v družini, in sicer prav zaradi Gorana, ki naj bi večkrat pretepel svojo mater. Sicer je nezaposlen, denar pa si je tu in tam zaslužil s priložnostnimi deli, po pripovedovanju sosedov ga je menda takoj zapravil za pijačo. »Poklical je prijatelje, da so se ga napili do nezavesti in nato razdejali hišo. Naslednji dan je poklical mater, naj pospravi hišo, in ona je zmeraj prišla,« je povedal eden od sosedov. V treh takšnih primerih je potem Goran svojo mater napadel in jo posilil.

arhiv
Hiša v kateri naj bi Goran posilil svojo mater.

Aretacija

Po informacijah srbskih medijev naj bi sina prijavil kar oče in policija ga je takoj aretirala, trenutno pa je v tridesetdnevnem priporu. Mati naj bi že odšla na ginekološke preglede, ki bodo posilstvo potrdili ali ovrgli. Po nekaterih informacijah naj bi Goran poskušal zlorabiti tudi svojo 70-letno teto, a ji je uspelo zbežati, ker je bil tako pijan, da je ni mogel zadržati. V preteklosti je bil sicer tudi obtožen več kraj, a ni bil nikoli obsojen. Tokrat mu, če se bo izkazalo, da je dejansko izvršil posilstvo, zapor skoraj gotovo ne uide.