Še štirinajsti otrok?

Sta v hiši groze načrtovala resničnosti šov?

R.T.
22. 1. 2018, 16.05
Deli članek:

Preiskava dogajanja v kalifornijski hiši groze se nadaljuje.

David-Louise Turpin / Facebook
Otroci so bili pogosto oblečeni v "družinske drese".

Profimedia
Sodišče je obema odmerilo po devet milijonov dolarjev varščine.

Pisali smo, da so kriminalisti potrdili, da sta David in Louise Turpin iz kalifornijskega mesta Perris mučila lastne otroke. Hčerke in sinove sta stradala, jih priklenila na posteljo in jim onemogočala osnovno vzdrževanje higiene. Kriminalisti so zdaj vseh 13 otrok poslali na testiranje DNK. Želijo se prepričati, da so vsi maltretirani otroci njuni.

Daily Mirror na podlagi pričevanja Lousinega polbrata piše, da sta osumljena nameravala imeti še enega otroka. Navedbo je potrebno vzeti z rezervo, saj bi Louise pri 49 letih težko imela še enega otroka, ni pa nemogoče. Zadeva je še bolj bizarna, “pošastna starša” naj bi upala, da bi z njihovo številčno družino posneli resničnostni šov ali vsaj dokumentarni film, s čimer bi se izvila iz denarnih težav.

Turpinova sta pred kriminalisti zanikala očitke, že del podrobnosti, s katerimi je javnost seznanil tožilec Mike Hestrin, pa je šokanten. Otroci naj bi bil podhranjeni, najstarejša, 29-letna hči, je tehtala le 37 kilogramov. Preiskovalci pa bodo imeli precej materiala v dnevnikih, ki so jih pisali otroci.

Zaveso v mračno notranjost družine Turpin sta odstrla tudi starša osumljenega Davida Turpina. Bog je želel, da imata številčno družino," sta dejala za ABC News in dodala, da so bili otroci deležni stroge domače vzgoje. Zapomniti so si morali dolge odlomke iz Svetega pisma, nekateri naj bi se jo na pamet naučili kar v celoti.