Mobilna verzija
18:14 20. marec 2018

Zaradi prve dame "počilo" med Ivano in Melanio Trump

J.P.
14 Posodobljeno: 08:11 / 10.10.2017

Nemir v zahodnem krilu Bele hiše je včeraj za kratek čas zasenčilo prepiranje v vzhodnem.

Melania Trump, Ivana Trump

Le ena je lahko prva dama. Foto: Profimedia

Predsednikova prva žena je v osje gnezdo dregnila v pogovorni oddaji Good Morning America, kjer je spregovorila, kako blizu sta si z Donaldom Trumpom (71). Predstavljala je svojo novo knjigo.

ivana trump 5

Američanka čeških korenin se noče odpovedati razkošnemu življenju. Foto: Profimedia

Ivana in Donald govorita vsaka dva tedna.

Prva dama

Kot je dejala na Češkem rojena Ivana (68), s predsednikom Združenih držav Amerike govori vsaka dva tedna; razkrila je tudi, da lahko pokliče neposredno v Belo hišo, a tega ne počne, ker noče netiti prepirov med Donaldom in Melanio (47). »Glede na to, da je tam Melania, ne bi hotela, da pride do ljubosumja ali česa takega, ker sem Trumpova prva žena. Jaz sem prva dama, ok?« je dejala Ivana.

melania trump

Kot starš si ne more predstavljati bolečin, ki jih prinese takšna tragedija. Foto: Reuters

Za pomoč, ne za prodajo

Melania se je na komentar odzvala preko Stephanie Grisham, svoje predstavnice za stike z javnostmi – mamo Trumpovih najstarejših treh otrok je obtožila, da išče pozornost. »Gospa Trump je iz Bele hiše naredila dom za Barrona in predsednika. Rada živi v Washingtonu in je počaščena, da je prva dama Združenih držav Amerike. Svoj naziv in vlogo namerava uporabiti za pomoč otrokom, ne za prodajo knjig. Očitno je, da je izjava bivše neosnovana. Žal gre zgolj za iskanje pozornosti in egoističen hrup,« se glasi izjava.

Odklonila ponudbo

Marla Maples

Ivana meni, da je Marla Maples "nihče". Foto: Profimedia

Spletna javnost je nad prepirom nalik Razočaranim gospodinjam navdušena. Ni pa to edini spor, v katerega se je zapletla Ivana. Ta vikend je Marlo Maples (53), Trumpovo drugo ženo obtožila, da je kriva za propad njenega zakona s Trumpom.

Razkrila ji je tudi, da naj bi ji Trump ponudil položaj ameriške veleposlanice na Češkem. Ponudbo je odklonila, ker ne bi več mogla živeti tako razkošno, kot živi zdaj.

Vaš prispevek