"Princ Črne Gore in Makedonije"

"Princ" Stefan Černetić prevaral tudi Pamelo Anderson

G.G.
16. 6. 2017, 08.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Stefan Černetić se je več let predstavljal za “princa Črne Gore in Makedonije”. Z nazivi je očaral in prevaral številne lahkoverne predstavnike t.i. elite, politike in estrade. Včeraj je za njim tiralico razpisala italijanska policija.

Facebook
Njegovo veličanstvo, princ "Črne gore in Makedonije" in Pamela Anderson.

Stefan Černetić je namreč prevarant. Italijanska policija ga je ovadila zaradi lažnega predstavljanja (zloraba osebnih podatkov) in ponarejanja dokumentov. Černetić in njegov oproda bosta odgovarjala tudi zaradi črnega mercedesa, na katerega sta nalepila črnogorske zastave in diplomatske oznake.

57-letnemu Černetiću, ki je bival v Torinu, ne gre očitati spretnosti pretvarjanja. Da je o svoji modri krvi, bil naj bi potomec družine Crnojević, prepričal ostarele aristokrate in se samozavestno smukal med premožnimi na raznih prireditvah, je moral zagotovo obvladati pravilen način obnašanja.

Njegov spisek “žrtev” je obsežen. Dvomimo, da mu je bilo najtežje prepričati plejbojevo zajčico Pamelo Anderson. Prsata Pamela je celo pokleknila pred njim in bila očarana, ko ji je “princ” leta 2015 v Genovi podelil naziv grofice “de Gigli”, razglasil pa jo je tudi za “Veliko gospo Črne Gore”.

Pred dvema tednoma je prečastitega aristokrata sprejela princesa Grčije in Danske v Atenah. Le dva dni prej se je mudil v Monaku, kjer si je v družbi arabskih šejkov ogledal dirko formule 1. Nedavno pa mu je nasedel tudi župan italijanskega mesta Monopoli.