Šokantni posnetki

VIDEO: Neverjetno, kaj sta preživeli 5-letnica in komaj 17-mesecev star dojenček

R.T.
29. 5. 2017, 14.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Mandy White iz britanskega mesta Essex ne more verjeti, da sta njena otroka kot po čudežu preživela grozljivo prometno nesrečo. Vanje se je avtomobil zaletel, ko so bili na poti v šolo.

Zajem zaslonske slike
Lahko bi prišlo do velike tragedije.

Grozljiv dogodek so posnele nadzorne kamere. 42-letna Mandy se je s svojima otrokoma sprehajala po pločniku, ko je v križišču prišlo do trčenja dveh avtomobilov. Pri tem se je eno vozilo nekontrolirano zavrtelo in prek pločnika zletelo naravnost v družino. Mandy je avtomobil stisnil ob ograjo, medtem ko je njena hčerka obležala pod njim. 5-letna Poppy in 17-letni Taylor sta kot po čudežu ostala nepoškodovana?

»Spominjam se, da sem ležala na tleh, tik ob meni pa je ležala moja 5-letna deklica z nogami pod avtom. Na ves glas smo kričali, saj se je motor avtomobila še vedno vrtel, mislila sem da bo zmečkal moje otroke. Ne spomnim se, kako smo se rešili. Srečni smo lahko, da smo preživeli,« je dramo opisala mati Mandy.

Reševalci so vse tri prepeljali v bolnišnico, kjer so Poppy oskrbeli poškodbo noge, Mandy pa jo je odnesla z lažjimi poškodbami na obrazu.