Končno spregovorila

Schumacherjeva menedžerka: »O Michaelu nič ne slišite, ker …«

J.P.
29. 5. 2017, 10.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Menedžerka legende formule 1 je razkrila, zakaj družina tako vztrajno molči o zdravstvenem stanju sedemkratnega prvaka.

Profimedia
O zdravstvenem stanju 48-letnega Michaela Schumacherja lahko le ugibamo.

Tri leta in nekaj mesecev po usodni smučarski nesreči v francoskem Meribelu družina še vedno vztrajno molči. O zdravstvenem stanju 48-letnega Michaela Schumacherja lahko zato le ugibamo.

Profimedia
29. decembra 2013 se je med smučanjem v francoskem Meribelu hudo poškodoval. Pri padcu je z glavo udaril ob skalo in utrpel možganske poškodbe.

Profimedia
To bi si želel tudi Michael, je prepričana Sabine Kehm.

V zvezi s tem je pred kratkim za nemške medije spregovorila njegova menedžerka Sabine Kehm. »Michael je vedno ločeval javno od zasebnega, kar so sprejeli tako oboževalci kot tudi mediji. V njegovo dobro je, da njegovo zasebnost varujemo pred javnostjo.« Razkrila je tudi obupane poskuse medijev, da bi takoj po nesreči v Grenoblu prišli do Schumacherja – en novinar se je oblekel v duhovnika, drug se je izdajal za Michaelovega očeta. Povedala je tudi, da jo je o nesreči obvestil francoski novinar, ki je preverjal informacijo, da se je Schumacher poškodoval.

Uradne informacije

Kehmova je maja leta 2015 razkrila, da se Schumacherjevo stanje počasi izboljšuje. Leto dni pozneje je njegov odvetnik potrdil, da Schumacher ne more hoditi.