Turbofolk mladina

V uličnem obračunu udeležen tudi Cecin sin?

R.T.
4. 4. 2017, 09.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V središču mesta Laktaši v Bosni in Hercegovini je včeraj zvečer prišlo do fizičnega obračuna med več osebami, v katerem naj bi odjeknilo tudi več strelov.

Instagram
Veljko Ražnatović naj bi pripadal eni od skupin mladeničev, ki sta medsebojno obračunali.

Na kraju fizičnega obračuna, do katerega je včeraj ob približno 20.30 prišlo na parkirišču v bližini hotela San v Laktaših, naj bi bil po neuradnih informacijah prisoten tudi Veljko Ražnatović, sin slavne srbske pevke Svetlane »Cece« Ražnatović in umorjenega paravojaškega vojskovodje Željka Ražnatovića »Arkana«, piše bosanski portal Avaz. Po navedbah naj bi šlo za dogovorjen obračun med dvema skupinama mladeničev, eni od njih pa naj bi pripadal tudi sin turbofolk zvezdnice.

Incident je potrdila tudi tiskovna predstavnica policijske uprave v Banja Luki Marija Markanović, ki je dejala, da je bilo na prizorišče obračuna poslanih več policijskih patrulj, vendar da trenutno niso prijeli še nobenega osumljenca.

V pretepu naj bi sicer več oseb utrpelo poškodbe, vendar naj bi strelno orožje uporabljali zgolj za značilno balkansko streljanje oblakov, pri čemer srbski portal Blic poroča, da streljanja zaenkrat ni potrdil še nobeden od pristojnih organov.