PRVA DAMA

Melania Trump o vzgoji otrok po telefonu z ženo izraelskega premierja

K.A./STA
13. 11. 2016, 12.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Bodoča prva dama ZDA Melania Trump in žena izraelskega premierja Sara Netanjahu sta v soboto imeli "srčen" pogovor po telefonu o vzgoji otrok pod drobnogledom svetovne politike, je sporočil Benjamin Netanjahu preko svojega profila na spletnem družabnem omrežju Facebook.

Profimedia
Melania med govorom na konvenciji.

Ženi sta se med drugim pogovarjali o "izzivu vzgoje otrok v soju luči, ki spremljajo njihove očete, ki so bili izvoljeni za svetovne voditelje," je zapisal Netanjahu. Dodal je, da sta se obe strinjali, kako pomembno je preživeti čas z družino in s tem omogočiti, da otrok normalno odrašča, tako kot njegovi prijatelji. "Gospa Trump je dejala, da se veseli našega obiska ob prvi priložnosti in da bodo med našima državama in družinama zagotovo čudoviti odnosi," je še sporočil Netanjahu na Facebooku.

Novi predsednik ZDA Donald Trump je Netanjahuja že kmalu po izvolitvi povabil v Belo hišo, kar predstavlja nov mejnik v odnosih med državama po letih napetosti med Netanjahujem in sedanjim predsednikom ZDA Barackom Obamo.

Melania in Sara sta obe tretji ženi svojih mož. Melania ima s Trumpom enega sina, Barrona, Sara pa z Netanjahom dva, Jairja in Avnerja.