Kardashian

V hudi prometni nesreči razbila novega rolls-roycea

b.p.
5. 8. 2016, 21.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Glava najslavnejše družine, družine Kardashian, tako imenovana mamagerka Kris Jenner, je bila v bližini svojega doma udeležena v prometni nesreči, v kateri je uničila svoje rojstnodnevno darilo in si zlomila zapestje.

60-letna Kris Jenner je na losangeleški avtocesti trčila v drugo vozilo, razbila svoj avto in si zlomila zapestje.

facebook
Na kraj dogodka so nemudoma prihitele zaskrbljene hčerke Kim Kardashian West, Khloe Kardashian in Kylie Jenner.

Ljubitelji priljubljene resničnostne družine Kardashian so bili pretreseni, ko je v javnost prišla novica, da je mama najbolj znane družine na svetu doživela hudo prometno nesrečo. Na srečo jo je preživela brez hujših posledic. Govori se, da je imela glava resničnostne družine Kardashian res veliko srečo.

Viri pregona so za ameriške medije povedali, da je 60-letna Kris Jenner na losangeleški avtocesti trčila v drugo vozilo. Za nesrečo je bil sicer kriv voznik priusa, ki je prevozil rdečo luč in povzročil trčenje. Pri tem je popolnoma uničil sprednji desni del Krisinega vozila, ki si ga je kupila pred nekaj tedni, in mama klana Kardashian je bila ob dogodku povsem pretresena.

facebook
Na srečo jo je odnesla bolje kot njen rolls-royce, ki ga je kupila pred komaj tednom dni, in to za neverjetnih 250 tisoč dolarjev.

Ob prihodu reševalcev je povedala, da jo boli roka in da je zaradi nesreče v šoku. Tuji mediji poročajo, da naj bi imela zlomljeno zapestje. Na srečo jo je odnesla bolje kot njen rolls-royce, ki ga je kupila pred komaj tednom dni, in to za neverjetnih 250 tisoč dolarjev. Na kraj dogodka so nemudoma prihitele hčerke Kim Kardashian West, Khloe Kardashian in Kylie Jenner, pa tudi njen svak Kanye West in njen partner Corey Gamble, saj so bili v skrbeh zanjo.

Seveda tudi tokrat ni šlo brez množičnih medijev, saj je novica zakrožila v trenutku, svet pa je prek družbenih omrežij mami Jenner pošiljal pozitivna sporočila. Zdaj je Kris že v varnem zavetju svojega doma.

facebook