Starši navdušeni

Učiteljica zanosila s 13-letnim dijakom

G.G.
2. 6. 2016, 13.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Simpatične učiteljice se lahko prikupijo mladim fantom. 24-letna učiteljica angleščine iz Teksasa je s 13-letnim pobalinom celo zanosila.

Facebook
Alexandria Vera se je zaljubila v 13-letnika.

Montgomery County Sheriff's Office
Predala se je policiji.

Prikupna učiteljica Alexandria Vera je priznala, da sta bila z najstnikom v zvezi od septembra lani do konca januarja letos. Videvala sta vsak dan in »skoraj vsak dan sta tudi imela spolne odnose«.

Zanimivo je, da je za njuno zvezo vedela fantova družina. In ne le da so vedeli, njune norčije so celo odobravali in ju vabili na družinska srečanja. Konec januarja pa sta zaljubljenca sporočila veselo novico – učiteljica Vera je zanosila. Fantova družina je bila navdušena.

Ko pa so učiteljico Vero začeli o nosečnosti spraševati v šoli, je postala zaskrbljena in se je odločila za splav. Šolske oblasti so zoper njo sprožile disciplinski postopek in jo prijavile teksaški policiji, ki nima posluha za takšna »nenormalna« razmerja.

Ko je Alexandria Vera v začetku tedna izvedela, da je obtožena spolne zlorabe otroka, za kar je v Teksasu predlagana minimalna zaporna kazen 25 let, je pobegnila, včeraj pa je sama zakorakala na policijsko postajo in se predala.