Svet

Grozljivo! Gospo zbil avto, nato še štirje zapeljali čez njo

N.J.
12. 3. 2014, 19.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Starejšo gospo je na hitri cesti zbil voznik avtomobila. Pogledal je, ali je z no vse v redu, ko pa je ugotovil, da je hudo ranjena, je sedel v avto in zbežal. Za tem so čez gospo zapeljali še štirje avtomobili.

http://video.sina.com.cn/

Kot poročajo kitajski mediji, je gospa živela še približno 20 minut, potem ko jo je zbil prvi avto. 

Do tragične nesreče je prišlo v kitajskem mestu Lishui. Gospa naj bi, kot poročajo mediji, trpela za demenco in ni imela nikogar, ki bi pazil nanjo. Naenkrat se je zmedena znašla na cesti, kjer jo je neznanec zbil z avtomobilom. Ko je videl, da je hudo ranjena, je zbežal s kraja dogodka. Za tem so čez njo zapeljali še štirje avtomobili in gospo je premetavalo po cestišču. Umrla naj bi po približno 20 minutah agonije. 

Nato so na kraj dogodka prispeli še reševalci. Ti so tudi našli njene družinske člane, katerih večina pa naj bi bila duševno bolnih in zato ni živela pri njih, temveč so jo pustili samo tavati. Zaprosili so bolnišnico, da bi jo vzeli tja v oskrbo, a so zavrnili prošnjo. Dva dni kasneje je tragično umrla na sredi cestišča.

Tragično je, da je, poleg tega, da so čez njo zapeljala še štiri vozila, torej skupno pet vozil, mimo peljalo še vsaj 20 avtomobilov v naslednjih 20 minutah, prav nihče pa ni ustavil in ji pomagal.