Svet

Ker jo je pustil, ga je dvakrat povozila!

S.R.
25. 11. 2013, 11.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Konec zveze se je skoraj tragično končal. 44-letnica z Nove Zelandije je 43-letnega fanta, ki jo je nenadoma pustil povozila, in to kar dvakrat.

Incident se je pripetil v regiji Hamilton Waikato na severnem otoku. Kot zanimivost lahko povemo, da so tam snemali Gospodarja prstanov in Hobita. Prepiru je bil priča tudi 15-letni Kanj Patel, ki je slišal, da se par prepira pred trgovino. Moški naj bi ženski zabičal, da jo ob zapustil, nato pa ga je slednja povozila.

Kanj je na spletni strani LiveLeak.com kjer se je pojavil posnetek nasilnega konca zveze zapisal, da je sprva mislil, da ga je povozila po nesreči, ko pa ga je povozila drugič mu je bilo povsem jasno, da je to storila zanalašč. Sicer je bil prestrašen, a je vedel, da moškemu mora nekako pomagati. Kanj in še nekaj očividcev je nesrečniku prineslo brisačo in blazino, da bi mu bilo čim bolj udobno.

A ženska se ni ustavila niti po tem, ko je dvakrat povozila bivšega fanta, temveč je po poročanju očividcev nato zapeljala še v reko Waikato. Dva mlada fanta, ki sta takrat ravno plavala v reki sta povedala, da ''ni bilo videti, kot da je je želela ustaviti na bregu''. Se je pa ženska uspela še pravočasno rešiti iz potapljajočega se avtomobila.

Na kraj incidenta je sicer kmalu prispela policija. 44-letnico so aretirali, njenega bivšega partnerja pa so odpeljali v bolnišnico, kjer se zdravi zaradi poškodb.