Svet

Slekla se je za gedalce

R.S.
22. 11. 2013, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ko so milijoni francoskih gledalcev prižgali televizorje, so pričakovali, da bodo videli golo vremenarko, a jih je presenetila.

YouTube

Doria Tillier (27) je pred časom svoje gledalce razveselila z napovedjo, da se bo popolnoma slekla in vreme napovedala le v Evinem kostumu, če se francoski nogometni reprezentanci uspe uvrstiti na svetovno nogometno prvenstvo. Vremenarka je bila namreč trdno prepričana, da bo njihova reprezentanca izgubila odločilno tekmo z Ukrajino.

Vremenarka je izgubila stavo.

A se je močno zmotila. Na tekmi so prepričljivo zmagali, naslednji dan pa se je gledanost v času vremenske napovedi seveda dvignila v nebo. Svoje dane besede se je vremenarka tudi držala, a ne čisto tako, kot so si želeli gledalci. Namesto golote v studiu je dovolila, da so jo posneli zunaj, na travniku, a samo od daleč in od zadaj. ''Vsi smo upali, da bomo videli Dorio golo, a se je na žalost izmazala,'' je dejal razočarani gledalec. Doria je sicer bivša manekenka, ki vodi vreme šele dobro leto, z omenjeno stavo pa je močno povečala svojo prepoznavnost.