Svet

Političarka dviguje prah s seksi fotografijami

M.V.
20. 11. 2013, 18.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Vanja Hadžović je 27-letna nadebudna srbska političarka, ki si želi ustvariti kariero v svetu diplomacije, a se ne obnaša kot dama, ki bi jo strokovnjaki videli v tej vlogi. V javnost so prišle fotografije ambiciozne Vanje, na katerih pozira čisto preveč razgaljena.

Facebook

Njen šef, srbski minister za zunanje zadeve Ivan Mrkić, je za medije povedal, da bodo premislili, kako bodo sankcionirali Vanjino obnašanje, poudaril je tudi, da je 27-letnica trenutno pri njih na praksi in da ne uživa privilegijev diplomatskega stanu. Objavo njenih fotografij na socialnih omrežjih je zagovarjal, saj trdi, da je to njena osebna pravica, čeprav bi morala morda malce bolj pazljivo izbirati, kaj deli s svojimi spletnimi prijatelji.

»Seveda moramo skrbeti za mednarodni ugled zunanjega ministrstva, zato bomo zadevo obravnavali v skladu s pravili, vsekakor pa je Vanja oseba, ki je predana svojim službenim dolžnostim in jih opravlja brezhibno,« je še dodal Mrkić. Hadžovićeva je po tem, ko so njene fotografije dvignile ogromno medijskega prahu, nemudoma zaprla vse svoje profile na družbenih omrežjih. Upa, da bo dobila še eno priložnost in je sporne objave ne bodo stale kariere.