Svet

Duh princese Diane je Kate ukazal, naj neha hujšati

M.V.
7. 11. 2013, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Simone Simmons je britanska prerokovalka, ki se je v tujih medijih znašla zaradi trditve, da jo je obiskal duh pokojne Diane in jo prosil, da vojvodinji Kate prenese njeno sporočilo. Pokojna princesa naj bi bila namreč zelo zaskrbljena za zdravje svoje snahe in ji je želela povedati, naj neha hujšati.

Profimedia

Simmonsova je na Otoku priznana vizionarka, poleg tega je bila dobra prijateljica pokojne Diane. »Diana me je prosila, da Kate povem, naj se ne obremenjuje toliko s hujšanjem. Ukazala ji je, naj začne normalno jesti in naj se ne ozira na to, kaj o njej pišejo mediji. Majhni užitki v hrani je ne bodo uničili,« je medijem svoje srečanje z duhom princese zaupala Simone.

Diana naj bi z njo v stik stopila po tem, ko je Kate rodila princa Georgea in se že nekaj tednov pozneje v javnosti pokazala skrb vzbujajoče vitka. Princesa namreč ne želi, da se žena njenega starejšega sina zaradi pritiska medijev bori s svojo samopodobo, kot se je ona.

William in Kate sta starša postala julija letos, ob tem srečnem dogodku pa sta priznala, da jima je žal, da princesa Diana ne bo spoznala svojega vnuka, saj je oboževala otroke in bi bila izvrstna babica. A kot kaže, duh pokojne princese še vedno na neki način pazi na svojo družino in tudi svoji snahi želi le najboljše. Ni znano, kaj je na sporočilo, ki ji ga je prenesla Simmonsova, porekla Kate, a zadnje tedne je videti bolj zdrava in ne več tako koščena, kot je bila prej.