Svet

Prestara in preveč 'polna' za kopalke?

S.R.
6. 7. 2013, 20.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Madelyn Sheaffer se je v vodni park Adventure Oasis v mestu Independence (zvezna država Missouri) odpravila oblečena, tako, kot se za vodni park spodobi – v kopalkah.

KSHB-TV.com
Madelyn so zaradi kopalk nagnali iz vodnega parka.

Seveda je bilo zadnje, kar je pričakovala, da bo imela prav zaradi kopalk težave. 43-letna Madelyn se je v torek, 2. julija z nečakom in nečakinjo odpravila v omenjeni vodni park, ko sta se ji približala dva najstniška uslužbenca in ji rekla, naj obleče hlače, saj je njen spodnji del kopalk premajhen. Takoj zatem je do nje pristopil še nadzornik parka in ji prav tako rekel, naj se ''zakrije ali pa zapusti park''.

Madelyn je bila hudo razburjena, saj je dobila občutek, da so jo izpostavili zaradi starosti in izgleda njenega telesa. Polovico mlajših deklet, ki so nosile prav takšne kopalke kot ona namreč nihče ni preganjal, da naj se zakrijejo ali pa zapustijo park. Sicer je Madelyn nedavno shujšala preko 40 kilogramov in je več kot zadovoljna v svoji koži. A očitno je prav njen malo bolj 'poln' izgled motil uslužbence parka, saj 15, 16, 17, in 18 letnic z vitkimi telesi in prav takimi kopalkami (nosila je običajne bikinke), pač ni nihče preganjal. 

A Sheafferjeva se je hitro znašla. Nadzorniku je rekla, naj pokliče policijo, ter da naj jo s parka odstranijo možje v modrem. Vse to z namenom, da bo lahko vložila obtožbo proti parku. A policisti, ki so prispeli v park so se postavili na njeno stran.

Ko so zapuščali park, sta ji policista namreč rekla, da uradno ne smeta ničesar reči, saj je park v lasti mesta, a da lahko že po njunih obrazih vidi, da sta na njeni strani. Tudi policistoma se je vse skupaj zdelo prav bizarno.

Lastniki parka zadeve niso želeli komentirati, zato so stike z javnostjo preložili na mestne uradnike. Slednji so povedali le, da ''zaupajo presoji uslužbencev parka''. Madelyn je torej morala iz vodnega parka zaradi kopalk. Saj ni res, pa je.

KSHB-TV.com
Uslužbence parka je zmotil njen spodnji del kopalk.
KSHB-TV.com
Kljub posredovanju policije je morala park zapustiti.