Svet

Študenti bodo zopet mokri

STA / S.R.
29. 5. 2013, 10.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Študenti Univerze na Primorskem in portoroške Fakultete za pomorstvo in promet se bodo popoldne v izolskem Simonovem zalivu na tradicionalni Mokri čisti desetki lahko še zadnjič v tem študijskem letu pomerili v desetih športno-zabavnih disciplinah.

Facebook
Takole so se primorski študentje zabavali na lanski Mokri čisti desetki.

Obeta se bogat spremljevalni program, prireditev pa bo zaključila večerna zabava pod Belvederjem. Tradicionalno študentsko športno-zabavno srečanje prirejata Univerzitetna športna zveza Primorske in Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) v sodelovanju s Fakulteto za vede o zdravju in Fakulteto za management.

Na srečanju, ki zaključuje predizpitno obdobje, bodo študenti tekmovali v kar desetih športno-zabavnih disciplinah, in sicer karjola, kmečki biljard, vrtljivka, pretakanje bevande, jabolko in kivi šprint, dirka s pedalini, vlečenje vrvi, divji zajčki, povleci ga in met balonov, so sporočili iz ŠOUP. Za prireditev ni vstopnine.

V spremljevalnem programu pa se bodo študenti lahko preizkusili še v frizbiju, hoji po vrvi, odbojki in nogometu na mivki ter drugih zabavnih aktivnostih, napovedujejo organizatorji.