Svet

Med prepirom z dekletom si je odrezal 'premoženje'

S.R.
17. 5. 2013, 12.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Uf, tale prepir se je končal zelo krvavo. Pijan moški v mestu Jilong na Tajvanu naj bi sitako med prepirom z dekletom s škarjami odrezal penis in moda.

Thinkstock
Moški si je premoženje odrezal kar s škarjami.

46-letnik čigar imena tajvanski mediji ne želijo izdati naj bi si nedavno v očitnem trenutku neprištevnosti sam sebi odrezal peni in moda, ter nato vse skupaj vrgel v stranišče in potegnil vodo. Šele po vsem tem ga je dekle uspelo spraviti v bolnišnico. A še preden sta prispela je moški zaradi prevelike izgube krvi padel v komo.

Zdravniki so povedali, da v kolikor moški penisa ne bi vrgel v stranišče, bi slednjega najverjetneje lahko prišili nazaj. Sicer si ni odrezal celega spolnega uda, saj mu ga je ostalo za okoli tri centimetre. Moški naj bi bil zato po zagotovilih zdravnikov še sposoben urinirati. Poleg tega naj bi se moški že zbudil iz kome, zdravniki pa pravijo, da si bo z izjemo manjkajočih delov opomogel.

Čeprav celotna zgodba zveni kar malce preveč bizarna, pa to nikakor ni prvič, ko si je moški sam odrezal moškost. Leta 2012 si je nek moški iz Kalifornije prav tako odrezal premoženje. Obstaja pa še veliko več primerov, v katerih so za moški spolni ud usodne partnerice moških.