Svet

Seksi zločinki bi plačevali račune…

S.R.
12. 4. 2013, 13.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Takšne in drugačne kriminalce zločinska preteklost pogosto dohiti. To se je pripetilo tudi Meagan Simmons, ki pa ji zaradi tega ne bo treba nazaj v zapor ali kaj podobnega.

Facebook
Oboževalce ima po vsem svetu...

Meagan so julija 2010 aretirali zaradi brezobzirne vožnje in ji prisodili eno leto pogojne zaporne kazni. Še bolj kot to pa jo je prizadelo samo ponižanje na sodišču. A Meagan niti v sanjah ni pričakovala, da bo skoraj tri leta kasneje postala pravi internetni hit. Postala je namreč internetni 'meme', saj so jo označili za ''privlačno kaznjenko''. Na spletu je že mogoče najti okoli tristo različnih verzij njene policijske fotografije z različnimi laskavimi pripisi. Denimo tistim, da je ''kriva, da sem ostal brez sape''.

V intervjuju za spletni Huffington Post je 27-letnica povedala, da ji je že leta jasno, je njena zaporniška fotografija na spletu, a vse do sedaj ni vedela, da je postala tako slavna. Meagan živi v malem mestu Zephyrhills v osrednji Floridi, zato si nikdar ni predstavljala, da bo postala zvezda. No, če smo pošteni, jo je kar nekaj od 10.000 ljudi, kolikor jih živi v njenem mestu poznalo že od prej, saj je dolgo časa delala v lokalni restavraciji Hooters.

Facebook
Fotografija po aretaciji, ki je Meagan prinesla slavo.
Svojo na novo pridobljeno slavo pa želi Meagan kar se da izkoristiti, zato je eno izmed 'meme' fotografij (tisto s za napisom ''MISS DEMEANOR'', kar je izpeljanka besede ''misdemeanor'' – pravnega termina za manjši prekršek) objavila tudi na svoji Facebook strani. Za pravi denar pa bi pokazala tudi kaj več kot svoj obraz. Pravi namreč, da v kolikor bi jo poklical Hugh Hefner s Playboyja, ponudbe ne bi mogla zavrniti.

Ker je postala precej priljubljen spletni 'meme', odzive oboževalcev prejema s celega sveta. Nekaj zelo gorečih oboževalcev ima celo na Norveškem in v Avstraliji. Poleg tega prejme tudi veliko vprašanj glede tega, kako pozirati za dobro policijsko fotografijo – nekaj, česar še sama ne ve. V času aretacije in fotografiranja je bila namreč povsem iz sebe in objokana. Zato je še danes mnenja, da na fotografiji izgleda slabše kot v resnici. Meagan Simmons sicer trenutno išče službo kot medicinska pomočnica, a zaenkrat še ni opazila, da bi ji na novo pridobljena slava pomagal pri iskanju službe.

Je pa slava občasno tudi naporna. Kot omenjeno, je njena lepota očara moške po vsem svetu, zato je že dobila kar precej neprijetnih in čudaških ponudb.  Ljudje na družbenih omrežjih tako govorijo, da bodo prileteli k njej na Florido, jo obiskali in se poročili z njo. Na Twitterju pa so se njeni sledili že ponujali, da ji plačajo račune.