Svet

Najslabši vlomilec na svetu

S.R.
29. 3. 2013, 15.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Upamo, da ima vlomilec na spodnjem posnetku še kakšno redno službo. Nadzorne kamere so namreč posnele zares nesposobnega vlomilca.

YouTube

Policisti v mestu Reeding v ameriški zvezni držaji Kaliforniji so javnosti namreč pokazali posnetek ponesrečenega poskusa vloma z začetka meseca marca. Na njem je viden nenavadno oblečen moški (izgleda, da je oblečen v pižamo), ki se je približal steklenim vratom trgovine Kent's Meats & Groceries in potrkal na steklo. Nato pa je odšel in se vrnil z nekakšno masko na obrazu.

Tako zamaskiran je v steklena vrata vrgel skalo, ki stekla ni razbila, a je sprožila alarm. To je vlomilca očitno tako prestrašilo, da je pobegnil in se vmes še spotaknil. Sodeč po posnetku je osumljenec visok okoli 180 centimetrov in tehta okoli 160 kilogramov. Mnogi pa so po ogledu posnetka začeli ugibati, ali moški morda ne nosi lažnega trebuha.

Sicer pa je tudi lastnik trgovine Kent Pfrimmer priznal, da se mu je posnetek vloma zdel ''zelo smešen'', a hkrati dodal, da so imeli veliko srečo, saj moški ''ne izgleda ravno inteligenten''.