Svet

Striptizete plesale na mladoletnikih...

S.R.
20. 2. 2013, 11.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Mladenič je za 16. rojstni dan dobil zabavo, ki si jo bo zapomnil za celo življenje, še dolgo pa je ne bo pozabila niti njegova mama, ki je pravzaprav zaslužna za vse skupaj.

Policija v mestu South Glens Falls se namreč nekako ne strinja, da so striptizete primerno darilo za sinov 16. rojstni dan. Slednje je namreč za prenečenje najela njegova mama Judy Viger, da bi sinu pripravila kar se da nepozaben 16. rojstni dan.

33-letno Judy so tako v ponedeljek, 18. februarja aretirali zaradi ogrožanja mladoletnih oseb. Incident se je sicer zgodil že novembra 2012 v bovling centru v mestu South Glens Falls v zvezni državi New York.

Judy je obtožena najema dveh striptizet, ki so plesale za in na mladoletnikih. Nekaj fotografij z zabave se je znašlo tudi na spletu. Okrožni tožilec James Murphy je medijem povedal, da policija zaslišuje množico prič in starše otrok, ki so bili na zabavi. Nekateri otroci na zabavi naj bi sicer imeli tudi samo 13 let.

##IMAGE-20679##Podjetje ''Tops in Bottoms'', ki je priskrbelo striptizete se brani, da njihove uslužbenke niso vedele, da je kdorkoli na zabavi mladoleten, ter da je celoten incident ''preveč napihnjen''. Tudi eden izmed Judyjinih prijateljev trdi, da ''ima policija povsem pomešana dejstva''.

Seveda pa se Judy ne more braniti na podoben način. Če bo spoznana za krivo ji grozi kazen do enega leta zapora. Vsekakor zabava, ki je nikdar ne bo pozabila.