Svet

Poročila se je z morilcem svoje dvojčice

R.T.
19. 2. 2013, 14.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Leta 2010 naj bi Victor umoril znano argentinsko manekenko in bil kasneje tudi obsojen na 13 let zapora. Letos pa se je poročil z njeno sestro.

Edith Casas se je 14. februarja poročila z Victorjem Cingolanijem, ki je bil obtožen umora njene sestre dvojčice. Victor in umorjena Johana Casas sta bila par, nato pa sta se razšla in Victor je začel hoditi z njeno sestro. Victor trenutno prestaja trinajstletno zaporno kazen, kljub temu pa se je poročil z Edith Casas. Njena družina je poroko želela preprečiti, celo tako, da bi Edith označili kot neprištevno, a jim to ni uspelo. Edith je namreč prepričana, da je Victor nedolžen, saj naj za umor ne bi imel motiva.  

»Zame sta obe mrtvi,« je dejal njun oče, »Johana je z Bogom, Edith pa s hudičem.« Njena mati je dodala, da jo je strah, da bo Victor umoril tudi Edith.

Res je, da so policisti sumili tudi Johaninega takratnega fanta Marca Diaza, a niso našli nobenega prepričljivega dokaza, da bi bil v njeno smrt vpleten on. A Victorjev advokat trdi, da je morilec prav on in da je umor podtaknil Victorju. Ob truplu nesrečne Johanne so policisti namreč našli cigaretne ogorke in DNK analiza je potrdila, da so bili Diazovi. In obstajale naj bi celo priče, ki trdijo, da je moril Diaz.