Svet

Kate Middleton zopet ujeli v bikiniju

S.R.
11. 2. 2013, 11.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V soboto, 9. februarja naj bi paparaci zopet uspeli fotografirati Vojvodinjo Cambriško v kopalkah. Precej dobro viden pa naj bi bil tudi njen nosečniški trebušček.

Kate Middleton naj bi paparaci uspeli ujeti med dopustovanjem kraljevega para na sicer ultra-zasebnem majhne otoku Mustique (del Sv. Vincenta in Grenadinov – majhna država v Karibskem otočju, sicer članica Commonwealtha). Vojvodinja in princ William naj bi se ravno namakala v Karibskem morju, ko naj bi ju nek fotograf uspel fotografirati.      

Na fotografijah, ki zaenkrat še niso objavljene naj bi bil sicer dobro viden tudi nosečniški trebušček Vojvodinje Cambriške.

Po prvih podatkih naj bi bila kraljeva družina ''ogorčena'' nad ponovnim hudim vdorom v zasebnost kraljevega para, še posebej zato, ker gre za kraj, kamor paparaci strogo nimajo vstopa. Očitno Kate in William prav nikjer nista več varna.  

Kate naj bi bila sicer v 19. oziroma 20. tednu, na počitnice pa se je poleg z možem odpravila še s sestro Pippo. Na odročni otok Mustique so se odpravili prav zaradi hudega vdora v zasebnost v Franciji. Fotografije Kate Middleton zgoraj brez ob bazenu so namreč pred meseci povzročile pravi škandal, zato so se odločili za odročni mali otok, ki naj bi bil varen pred paparaci, saj nobenemu fotografu ne dovoli blizu.

Ni še znano, ali so fotografije Vojvodinje Cambriške v bikiniju nastale med bivanjem para na otoku, ali kje drugje. Z veliko gotovostjo pa lahko trdimo, da se bo britanski tisk zaradi strogih zakonov na široko ognil vsakemu stiku z novimi spornimi fotografijami. Poznavalci pa ocenjujejo, da bi tistemu, ki jih je posnel lahko prinesle do 400.000 ameriških dolarjev (slabih 300.000 evrov). Kar pa se tiče datuma objave fotografij, so mnogi mnenja, da jih bomo videli ob prvem javnem nastopu Kate Middleton, na katerem bo viden njen nosečniški trebušček.