Svet

Razbil porscha zaradi paparacev

J.P.
13. 2. 2013, 22.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Slavni r&b pevec je v SoHu razbil svojega porscheja in čeprav je bil menda precej besen, ga je uspela pomiriti Rihanna.

V soboto je Chris Brown karamboliral svojega črnega porscheja. Besnega pevca je uspela pomiriti šele Rihanna, saj naj bi zapeljal s ceste zaradi paparacev. Zaradi tega je bil tako besen, da je želel skozi okno vreči stol.

Chris je bil  ravno na poti iz studija Debbie Allen v Los Angelesu na dogodek Symphonic Love Fundation, ko je, po poročilu policije, trčil z avtomobilom v zid na Bverly Hills-u, ker se je skušal izogniti paparacom. Po Chrisovih besedah sta mu dve vozili presekali pot, iz njih pa so poskakali fotografi ter vanj uperili svoje objective. Chrisov predstavnik je dodal, da je bilo vozilo uničeno ravno zaradi agresivne gonje paparacov. A da je z njim vse v redu. Chris jo je odnesel brez aretacije in tudi globe, njegovo vozilo pa so odstranili s kraja nesreče.

Chris pa potencialno še ostaja v težavah  zaradi fizičnega obračuna, v katerega se je zapletel z nekaterimi r&b zvezdami, ter zaradi domnevnega izostanka od s strani sodišča predpisanih javnih del, ki so bila posledica njegovega napada na Rihanno iz leta 2009.